Curiozitati

Cea mai lunga intrerupere de program de televiziune s-a intamplat in Anglia. BBC a oprit un desen animat cu Mickey Mouse, s-a anuntat ca a pornit al doilea razboi mondial, apoi peste sase ani au reluat filmul exact de acolo de unde s-a intrerupt

Albert Einstein a inceput sa vorbeasca de la varsta de 6 ani.

Ca sa devii astronaut american trebuie sa fii mai scund de 1.80 m.

Primul e-mail a fost trimis iin anul 1972.

Cea mai mare temperatura generata de om a fost de 70 de milioane de grade si s-a realizat in 1978 la Universitatea Princetown.

Firul de par uman poate sustine 3 kg.

Primul restaurant din lume unde puteai manca ramanand in masina a fost McDonald’s din Sierra Vista – Arizona. A fost conceput pentru soltati, deoarece nu aveau voie sa intre in magazine in uniforma.

Autostrazile din SUA au fost concepute ca din cinci in cinci mile sa existe o portiune dreapta de circa o mila. Acolo pot ateriza la nevoie aeronavele.

Exista doua animale care pot vedea spatiul din spatele lor fara sa-si intoarca capul: iepurele si papagalul.

Omul moare mai repede din lipsa somnului decat a mancatului. Zece zile maximum rezista un om fara somn. Fara hrana chiar una-doua luni.

Creierul uman are capacitatea de stocare de 1 trilion de byte sau 1 164 153 gigabyte.

O vaca se imbata daca mananca prea multe mere. [ai grija pisi :))]

Canada este singura tara organizatoare de olimpiada, care n-a castigat nici o medalie de aur acasa.

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

  1. cat de tare :))) ce-am mai ras, tnx pandutzu, tu stii cum sa scoti omul din melancolia de la bir'oh (asa pronunta sefu:)) )…in concluzie canadieni sunt praf, nu pot sa o tin din party in party mai mult de 10 zile (damn), andi (papagalul meu) ma spioneaza, pot sa devin astronaut si faza cu einstein ma depaseste :)) mai cunosc eu un specimen :-j

    [kiss & hug for panda]

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.