Atentie pe linia 331

Merg de 10 luni aproape in fiecare zi cu masina 331. In astea 10 luni, n-a venit controlorul la mine niciodata si eram foarte ofticat.. pentru ca aveam abonament.. si nu venea controlorul. Luna asta am intarziat reinoirea abonamentului RATB cu cateva zile… si ieri, dupa ce am depus niste bilanturi la Administratia financiara sector 1, am vrut sa-mi fac abonament la casa de bilete de la Perla. Am ramas surprins cand mi-a zis ca nu are sa-mi dea rest la 100 RON si.. am zis.. wtf ma duc fara, doar nu se suie controlu acum. Si nu s-a suit.. la primele 2 statii.. ci la Dorobanti. Si uite cum, dupa ce 10 luni cat am avut abonament, nu m-a prins controlu, m-a prins acum.. cand culmea vroiam sa-mi fac abonament si n-am putut pentru ca n-avea sa-mi dea rest caserita. I-am explicat controloarei ce si cum.. si.. bineinteles ca nu m-a crezut… dar m-a lasat in pace.. si am coborat la Aviatorilor si mi-am facut abonament :D . Dupa ce-am iesit de la serviciu, tot in 331, de data asta pe la Arcul de Triumf, acceasi brigada de controlori… dar eu aveam abonament.. :D . Aceeasi poveste si azi dimineata, cand.. da, ati ghicit, am dat peste aceasi brigada de controlori. Asadar, cei care aveti treaba pe traseul autobuzului 331 (Piata Romana – Cartier Damaroaia [via Piata Presei Libere])aveti grija la controlori.

picture made by me
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Previous articlePanda or cat ?
Next articleColdplay – Lost

Related articles

  1. dci exakt asa patesk eu!!! singura dif e k eu nu imi fak MEREU abonament………adik akuma nu mi-am mai fakut de ani d zile :)):)) dar imi iau bilte ami nou :P des!!! spre uimirea mea!! si EXAKT in ziua in kr nu am ………”biletu sau abonamentu la control” :-|

  2. Eu am prins control pe 385 la ora 7:15 duminica!! Imi uitasem abonamentul acasa si desi am avut intentia sa-mi cumpar un amarat de bilet (ca de, sunt cetatean cinstit!) n-am avut de unde ptr ca era inchis la casa de bilete la izvor! Cum urc, cum controlorul pe capul meu… Oricum, n-aveam nimic la mine: nu bani, nu buletin, nu nimic… decat o taietura de vreo 3 cm in talpa :)) I-am explicat domnului situatia si n-a fost nevoie sa ma dau jos din masina :))

    danyelica a scris ultima data pe blog… Sesiune nemuritoareā€¦

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.