cum fu la mare…

V-am promis de ieri articolul asta, dar, din nou probleme tehnice at work. [varza rau clicknetu asta]. Pot zice ca a fost un weekend reusit si ma declar multumit de concertele de pe plaja de la Navodari. Vineri noapte, am avut ocazia sa il ascult pe Anders Trentemoller live impreuna cu trupa lui de instrumentisti. Nu pot descrie ce fiori m-au trecut cand a inceput piesa “Miss you”. E pur si simplu dementiala live. See for yourself…

Dupa Trentemoller, a urmat un mix de aproximativ 2 ore al lui Roger Sanchez care de asemenea a fost foarte reusit. O prima noapte reusita la The Mission Dance Weekend.

A doua seara, i-a avut ca protagonisti pe Norman Cook, aka. Fatboy Slim, si pe Timo Maas. Dupa un warm-up destul de lung, la fix 23:30 si-a facut simtita prezenta, Fatbly Slim… cu binecunoscuta melodie.. “praise you” . De-aici incolo a inceput nebunia… . Personal, mi-a placut mai mult reprezentatia de acum 2 ani, de la Ultima Playa, unde am fost printre circa 20 000 de oameni, dar, a fost foarte tare si cea de anul asta. Il mai asteptam pe Norman Cook in romania.

A urmat pe urma Timo Maas, care personal nu m-a impresionat, si dupa o ora am plecat. Ii las pe altii sa spuna despre Timo Maas :p.

Pe final, sa zic si nemultumirile, legate de organizarea evenimentului… si mai exact, problema locurilor de parcare… ca asa e la romani si faptul ca trebuia sa stai la coada la jetoane.. si pe urma la coada la bar, daca vroiai sa-ti cumperi ceva.

Per total a fost acceptabil, sa speram ca data viitoare o sa fie mai bine organizat, pentru ca locatia a fost super tare.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.