August Rush

Acum cateva saptamani, am primit o recomandare de la Ionut Puiu. Ma sfatuia sa vad filmul August Rush. L-am “achizitionat” imediat, numai ca asteptam un moment special alaturi de cineva special, pentru a vedea acest film… si cum, momentul asta nu va mai avea loc niciodata, am hotarat sa vad mai devreme filmul. Nici n-am apucat sa-mi pun bine la status ca ma uit la August Rush, ca a inceput lumea sa sara pe mine ca.. “abia acum il vezi? ” “e divin filmul” . What can I say… chiar asa e… . E o poveste foarte interesanta, despre muzica, care este peste tot… trebuie doar sa ascultam. Pentru mine muzica inseamna foarte mult, si aproape toate melodiile pe care le ascult, reflecta starea mea de spirit pe moment. Ati observat si voi melodiile zilei… n-am nevoie de cuvinte ca sa ma exprim, vorbeste muzica pentru mine… . Mi-a placut filmul, cu toate ca a avut cateva faze, prea trase de par… dar in final a fost bestial. Melodia de la sfarsit e divina, puteti sa o ascultati mai jos… . Va recomand si voua “August Rush”, chiar daca abia a inceput Iulie :p. E unul din filmele care merita vazute si care te destinde… Vizionare placuta!

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Previous article
Next article

Related articles

  1. “dabia acum il vezi :O”…da imi recunosc comentariul…ma bucur ca ti-a placut atat de mult, e un film foarte sensibil, si faptul ca ti-a placut atat de mult spune multe despre tine. Pup dulce pandutzul scump :*:*

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.