M-am decis !

Ieri aveam de ales unde-mi voi petrece seara de vineri… . Ca variante aveam J&B Party cu multa bautura, fete si muzica… totul mocca, undeva pe malul lacului Tei, sau.. Noaptea Devoratorilor de Publicitate la Sala Polivalenta. Hard choice isn’t it? Well.. am stat eu si m-am gandit.. ca, eu nu prea ma incadrez in target pentru J&B Party pentru ca eu oricum nu sunt consumator de bauturi alcoolice, de fete n-am nevoie, muzica am si acasa… iar in schimb, o noapte plina de clipuri publicitare suna mult mai bine.. si mult mai interesant decat o noapte plina de betzivani pe langa mine.

Totusi, daca voi va incadrati in target pentru J&B Party, va invit sa intrati pe startapartyhere.ro, inregistrati-va, jucati pinball pana strangeti 5000 de puncte si.. v-ati facut cu o invitatie dubla pentru petrecerea de vineri noapte. Drink responsibly !


Daca, in schimb vi se pare mai interesanta Noaptea Devoratorilor de Publicite, bilete gasiti pe bilet.ro sau puteti sa le cumparati ca mine, de la Flamingo din Unirea. Pretul unui bilet este de 28 RON. See you there.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.