La multi ani Radiolynx.ro

Postul de radio online, Radiolynx.ro implineste azi 2 ani de emisie. Eu am luat contact cu Radiolynx.ro prin iulie, anul trecut si de-atunci.. ascult aproape in fiecare zi emisiunile lor. Un post de radio pentru toate categoriile de varsta. Un lucru inedit, fata de radiourile din FM este prezenta chatului care aduce interactivitatea intre realizatorii emisiunii si ascultatori. Aici, pe chatul radiolynx am intalnit foarte multi oameni, cu conceptii si pareri diferite de ale mele, dar si persoane cu care am aceleasi pareri.

Ce mi-a adus mie radiolynx.ro? Hmm.. pai in primul rand multi prieteni, de pe chat, in al doilea rand, mi-a oferit sansa de a fi co-prezentator a unei emisiuni in direct la radio , si anume “Meseria de a trai”, si astfel mi-am indeplinit unul din vise.[multumesc ella, din nou]. Mi-a oferit dupa-amiezi placute la birou, alaturi de “Back in business” si mai nou “Unda verde”. Mi-a oferit nopti “zuzu” alaturi de xander la “Sex-tant”, petreceri si mai zuzu in fiecare sambata la Party Lynx… si sa nu uitam de talk-show-urile interesante “Ceai cu Romania” si “Punctul pe i”. Am invatat sa-mi fac astrograma.. si mi-am ascultat previziunile astrologice in fiecare duminica de la ora 21 la “Astromagia”. Astea sunt doar o parte din emisiunile pe care le propune radiolynx.ro.

De azi, aveti pe slide-barul din dreapta un player in care puteti asculta radiolynx.ro direct de pe blogul meu :d.

ATENTIE ! ASCULTATUL DE RADIOLYNX.RO CREEAZA DEPENDENTA!

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.