Amabilitate romaneasca…

Un turist american viziteaza Bucurestiul, cand deodata simte nevoia sa urineze. Cauta, cauta si nu gaseste nici o toaleta. Neavand incotro intra intr-o straduta, se apropie de un colt mai intunecat langa un zid mai inalt si incepe sa se descheie la fermoar. Inca inainte de-a “incepe” simte o bataie usoara pe umar. Se intoarce si langa el se afla un politist roman.

– Scuza-ma, domnule – spune politistul – este interzis a urina in locura publice. Americanul se scuza, ii spune ca nu are incotro, ca nu se poate abtine si nu gaseste un WC.

– Te voi ajuta – zice politistul – vino dupa mine. Il conduce pe turist spre o portita in zid si-i arata drumul in interior. Turistul intra si ochii aproape ca-i ies din orbite. Se afla intr-o superba gradina, intretinuta, plina de aranjamente cu iarba, flori, tufe si copaci. Politistul ii indica unul din copaci si-i spune: nici o problema, poti sa urinezi aici. Americanul urineaza, respira usurat si-l intreaba pe politist: Spune, asta-i ceea ce se cheama “Amabilitatea Romaneasca”?

– Nu – raspunde politistul – noi numim asta Ambasada Italiana.

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Previous articleTears…
Next articleMaxima zilei

Related articles

Comentezi?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.