De la altii pentru mine…

SMS-uri [cronologic]

00:00 Pisi Pus : “La multi ani si multi bani. te pup de 20 de ori mai mult ca intr-o zi normala vedeta mea”

00:00 Adina: “LA MULTI ANI! 20 anisori plini de fericire, multa sanatate, sa fi iubit (cand mergi pe strada sa pice toate fetele la picioarele tale numai inspirand parfumul tau) si sa ai o viata usoara (sa plutesti pe un puf). A! Ce era cel mai important :-s ramai mereu frumos “

00:02 Dee: “La multi ani!!! Implinirea tuturor dorintelor si numai zile pline de soare alaturi de cei dragi!”

00:02 Corina: “La multi ani Panda!!! Fie ca toate dorintele sa ti se indeplineasca. Cand vei fi trist ma vei gasi aici (sper din inima sa nu fie nevoie) cadoul pt tine: l-am uitat complet pe Tiby. Ah.. si tot ce am spus pe blog e adevarat. La multi ani !!”

00:02 Crissu: “Iti doresc bucuria de a avea mereu pe cineva cu care sa imparti totul, sa ai suficiente amintiri frumoase care sa te ajute in clipele grele, sa traiesti 1000 de ani si inca o viata, sa ai parte de tot ce-ti doresti tu si inca pe-atat. LA MULTI ANI Panducule!”

00:02 Bobo: “Lumin/ Amintiri/Minuni/Umor/Luciditate/Ternura/Iubire/Amuzament/Noutati/Idei Astea sunt putine din lucrurile pe care ti le doresc de ziua ta! La multi ani! Bobo”

00:04 Andra Q: “Happy birthday Mr.Panda, may all your wishes be granted ! :* >:d< " 00:07 iulia_puy: “Fie ca cel de-al 20-lea trandafir adaugat in buchetul vietii sa infloreasca mai maiestos, mai plin de sanatate si noroc. LA MULTI ANI.” 00:10 Gaborinho: “La multi ani!” 00:56 Anqtza: “La multi ani pandutzu! iti doresc sa fii intotdeauna sanatos, voios, voinic si sa ai parte de tot ce e mai bun! te pupa anqtzu” 10:14 Mihu: “La multi ani Pandutuleee. Sa fii fericit, implinit si sanatos… la cap :)) >:d<" 11:06 Denis: “Hei, neatza!… La multi ani! sa te faci mareee mare, si sa faci cinste :d. iti doresc multa sanatate, fericire si… ah.. iubire !!(imi cer scz pt intarziere dar azi nu am fost matinala :”>) KISS U :*:*:* !”

11:20 Brosky: “9 aprilie 2008.. hmmm.. ce sa fie oare azi? :-?.. o zi de primavara ca oricare alta? .. neah :-j … azi e ziua lu’ Pandutzu.. ce sa ii urez eu.. sa fie fericit, frumos ca zilele de primavara, cald ca razele soarelui, sa iubeasca si sa fie iubit la randul lui, sa aibe noroc, sa viseze si sa isi vada visele implinite….aaa.. si sa nu uit.. logic.. LA MULTI ANI !!!”

12:40 Tony: “La multi ani, sa fii sanatos si fericit! toni”

23:17 Andruta: “La multi ani, Panda! Sa cresti mare! :p :D Asta asa k sa fie si ceva scris… pt posteritate =)) :*”

23:31 Ancutza: “La multi ani Panda :*:*:*:*:* sa fi sanatos, fericit si iubit :p ti-am zis ca nu-ti mai dau mesaj, dar se pare ca nu m-am tinut de cuvant :p te pup”

23:41 Oana: “La multi ani. Ti-am zis ca iti dau mesaj tarziu. Sa fii sanatos si sa ti se indeplineasca toate dorintele, sa fii inconjurat numai de oameni buni. te pup”

Articole pe blog

Doua persoane mi-au dedicat cate un articol pe blogul lor. Acestea sunt Dee si Corina. Articolele le gasiti daca dati click pe nume :p

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.