RUSINE !!!


E regretabil ce se intampla in presa din Romania. Cum banii unui oier dicteaza tot in tara asta. Am fost ieri la meciul Dinamo – Poli Iasi 2-1. Am prins doar repriza a 2-a, pentru ca veneam de la serviciu. N-am prins golurile si nici eliminarea lui Stoican [nici macar reluarea fazei n-am vazut-o ulterior, dar nu contest decizia arbitrului]. In schimb am prins faza din min. 77, faza cu presupusul penalty neacordat iesenilor. Azi toata presa ataca Dinamo cum ca ar fi fost ajutata de arbitrii. Nimeni nu spune insa de off-side-ul premergator fazei, care.. ce sa vezi a fost fluierat inainte de “penalty-ul refuzat”. Asa ca domnilor editorialisti, nu mai mancati cacat la adresa lui Dinamo si incercati sa fiti impartiali. Ati creeat in toti acesti ani ideea ca Dinamo e echipa blaturilor, ca Dinamo e ajutata de arbitrii… etc etc. dar de ultimele 2 titluri “cucerite” de stelisti nu ziceti nimic. Ca Becali alearga dupa autocarul echipelor adverse sa le “premieze” nu se vorbeste. De prestatiile lui Tudor in meciurile stelei nu se vorbeste. In schimb, doar Dinamo fura. Inteleg ca sunteti manjiti cu banii orierului dar deja intreceti masura. Ce e si mai indignant e faptul ca cei din conducerea lui Dinamo nu riposteaza in niciun fel.
Domnule Contescu, pentru articolul acesta ar trebui sa va cereti scuze public pentru inducerea in eroare a opiniei publice. Cred ca nici nu v-ati deplasat la stadion pentru ca alfel nu-mi explic cum un editorialist poate scrie asemenea minciuni. Dupa 18 ani de la revolutie, inca suntem mintiti cu televizorul. E jenant sa denaturati adevarul intr-un mod ordinar. RUSINE !!!

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Previous article
Next article

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.