Nelly Furtado vine la B'Estfest


Comunicat de presa:

“Pentru cei care au inceput inca de anul trecut sa faca pronosticuri in ceea ce priveste artistii care vor canta in 2008 la B’ESTFEST, a sosit momentul adevarului: dupa Kaiser Chiefs si Roisin Murphy (Moloko), NELLY FURTADO este cea mai noua confirmare pe afisul B’ESTFEST 2008!

B’ESTFEST 2008 se va desfasura in zilele de 4, 5 si 6 iulie, in aer liber, in cadrul complexului Romexpo.

Artista de origine canadiana a cucerit intreaga lume inca de la debut, cu albumul “Whoa, Nelly!”, impresionand prin usurinta de a aborda diferite genuri, sound-uri, instrumente si stiluri vocale. Primul ei single, “I’m like a Bird”, i-a adus atat aprecierea publicului, cat si primul premiu din cariera: un Grammy in 2002, la categoria Best Female Pop Vocal Performance. Doi ani mai tarziu, piesa “Forca”, de pe “Folklore”, cel de-al doilea album al sau, devine imnul oficial al Campionatului European de Fotbal.

In 2006, Nelly incepe colaborarea cu cel mai in voga producator al momentului, Timbaland, si recucereste topurile cu albumul “Loose”. Single-urile “Promiscuous”, “Meaneater”, “All Good Things (Come to an End)” si “Say It Right” devin rapid mega-hit-uri, iar “Loose” se vinde in mai bine de 4 milioane de exemplare! In 2007, Nelly si Justin Timberlake colaboreaza cu Timbaland pe hit-ul acestuia, “Give It to Me”, care devine cel de-al treilea single No. 1 al lui Nelly in SUA si cel de-al doilea in UK. In acelasi an, artista castiga premiul MTV pentru “Albumul anului” si lanseaza primul ei DVD, “Loose the Concert”.”

sursa: Metropotam.ro

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.