Un an de last.fm

Azi se implineste un an de cand mi-am facut cont pe last.fm. Last.fm e un site care iti monitorizeaza muzica pe care o asculti si in functie de asta iti face topuri saptamanale ale celor mai ascultate melodii. Eu spre exemplu, intr-un an de zile am ascultat nu mai putin de 24.300 de melodii. Cea mai ascultata melodie a fost Robbie Williams – Angels care numara acum 220 redari. Este urmata in clasament de Come Undone, tot a lui Robbie cu 161 redari. Ultima melodie de pe podium este Incubus – Love hurts care a adunat intr-un an 131 redari. In top 10 am numai melodii de la Incubus si Robbie Williams, exceptie facand doar melodia lui Florin Chilian – Zece care se afla… bineinteles pe 10.

Cel mai ascultat artist in ultimul an a fost, dupa cum probabil banuiti, Robbie Williams cu 2400 de redari. Pe locul doi, la mare distanta se afla surprinzator Vama Veche care cu 940 de redari, i-au depasit pe cei de la Incubus care au acumulat doar 907. Urmeaza in top Justin Timberlake – 556, Coldplay – 545, Red Hot Chili Peppers – 485, Röyksopp – 359, Nelly Furtado – 354, Voltaj – 342, Iio – 321, Parazitii – 312 si lista poate continua… .

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.