previziuni pe 2008

am zis sa urmez si eu exemplul Cameliei si sa vad ce-mi rezerva anul 2008 si iata ce-a iesit…

Berbec

Anul acesta incercati sa reluati relatiile amicale pe care anul trecut le-ati tratat cu raceala. Din pacate va veti lovi de raceala acestora. Renuntati la orgoliu dumneavoastra altfel s-ar putea sa va treziti singur in mijlocul anului. In 2008 prioritatea trebuie sa fie copiii si familia. Se anunta un an al implinirilor din punct de vedere familiar. Familia va fi centrul universului multora dintre dv, chiar daca slujba pe care o aveti va va solicita mult timp. Nici anul acesta nu va reusii sa inlature impulsivitatea si graba, care uneori va aduce beneficii.


Cariera:
La servici va veti simtii bine, relaxati, calmi. Daca sunteti una dintre persoanele care si-au schimbat locul de munca spre sfarsitul anului 2007, veti fi surprins sa constatati ca va place mai mult in noua institutie decat in cea veche. Pentru cei care nu si-au gasit un loc de munca inca, in a doua parte a acestui an vor gasi job-ul mult visat. Atentie la tendinta dv de a lenevi. Veti calatorii mult pentru a rezolva toate problemele profesionale si cu aceasta ocazie veti cunoaste persoane care va vor marca in cariera.

Sanatate: Incepand din iunie, se pare ca sanatatea iti va crea probleme. S-ar putea sa-ti strice concediul de vara. Casa sanatatii va fi tranzitata de venus si soare, deaceea veti fi vulnerabil si sensibil din punct de vedere medical. Durerile de cap si cele de stomac vor fi cele mai frecvente, fara insa a se transforma in adevarate probleme. Insa cand va trece soarele prin casa dv. va va da puterea sa depasiti orice problema de acest gen. Spre sfarsitul lui octombrie intervine o ameliorare crescand tonusul fizic, entuziasmul si optimismul.

Bani: Din punct de vedere financiar in toamna veti primii avantaje substantiale, in special in perioada septembrie- octombrie. Beneficiile financiare insa par a fi pe masura efortului depus, deci este posibil sa considerati ca se merita din plin sa munciti mai mult pentru a oferi siguranta materiala familiei. Veti strange bani suficienti pentru a va ajunge tot anul.

Dragoste: Desi nu va caracterizeaza va dati seama ca va ganditi la vechile relatii. Deoarece veti avea un succes nebun anul acesta, va trebuii sa suportati excesele de gelozie ale persoanei de langa dv. Pentru celibatari inceputul lunii mai ar putea aduce un val de pasiune pe care nu-l veti putea stapanii. Sfarsitul de toamna s-ar putea sa va aduca adevarata dragoste si o stare de multumire sufleteasca, ce se va mentine pana la sfarsitul anului, inclusiv inceputul lui 2009.

Perioada: 21 martie – 20 aprilie
Simbol: berbec
Pietre pretioase: rubin, diamant
Numere norocoase: 1, 10, 19, 28, 37, 46, 55
Culori preferate: rosu
sursa: http://horoscop.rol.ro/

daca o sa fie asa sau nu… ramane de vazut.. la anu’ pe vremea asta.. o sa va zic daca asa a fost

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Previous article
Next article

Related articles

2 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.