Missed me?? Don't think so…

Guess who’s back?? Nope.. nu e slim shady.. sunt chiar eu, Panda. Am “disparut” o perioada pentru ca am vrut sa fiu departe de toata lumea cateva zile, am vrut timp doar pentru mine. Sper ca ati petrecut frumos trecerea dintre ani si ca v-ati distrat. Cred ca si Moshu’ v-a adus cadouri multe si frumoase… .
Cat timp am fost “disparut” am avut cateodata si telefonul inchis asa ca imi cer scuze [sau nu] celor care au incercat sa ma sune… si n-au dat de mine… . Oricum am lansat pe blog un challange ca sa zic asa.. in care voi trebuia sa gasiti numarul de urgenta la care puteati sa ma gasiti. Nu era asa greu, trebuia doar sa scrieti “numarul de urgenta” sus acolo la google search pe blog si gaseati si numarul la care puteati sa dati de mine… I guess it was too hard :). Totusi, doua persoane au reusit sa gaseasca numarul, dar n-au dat sms sa ma anunte si pe mine ca l-au gasit. Oricum.. noroc ca eu stiu tot si stiu sa ma bucur de beneficiile internetului si astfel mi-am dat seama cine a gasit numarul. Vroiam sa revin de aseara, dar eram prea obosit de pe drum, si nici n-am mai deschis calculatorul. Acum probabil va intrebati de pe ce drum am venit eu… ei bine.. am fost 5 zile la moeciu, unde am petrecut si revelonul. A fost frumos, dar as fi vrut sa fie alfel.. eh.. shit happens.. macar am stat 5 zile la munte.. departe de toata agitatia din Bucuresti.
Si.. apropo de Bucuresti.. as fi preferat sa raman la munte.. avand in vedere cu ce nameti a trebuit sa ma lupt azi dimineata cand am plecat la servici… .Dap, acum sunt la servici, profit de faptul ca si sefu’ a ramas inzapaezit si va scriu voua pe blog. Cand ajung acasa o sa pun si o poza de la munte.. ca sa vedeti ca mai traiesc.
Vreau sa aduc cateva schimbari la blogu’ lu’ Panda, si anume, vreau sa scriu mai multe articole “made by me”, nu doar copiate de pe ici pe colo.. sper sa-mi reuseasca.. so, stay tuned…

P.S. 1 :Multumesc celor care mi-au raspuns la SMS-urile de revelion… [nu si celor care n-au raspuns…]
P.S.2 : La multi ani si tie Comisare !! e bine ca macar cineva imi duce lipsa…
P.S.3 : O sa intru si pe mess diseara, dupa ce vin de la servici, o sa am destule offline-uri de citit :))

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Previous articleMelodia zilei
Next articleMelodia zilei

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.