Draga Mos Craciun…

Draga Mos Craciun,
Stiu ca este cam tarziu, dar eu tot iti voi trimite aceasta scrisoare in speranta ca o vei citi. Vreau sa-ti spun ca nu am fost prea cuminte anul acesta si am facut multe boacane.. din cauza carora au suferit unele persoane. Dar nu a fost intentionat, pentru ca ma stii ca eu nu vreau sa sufere nimeni, si totusi s-a intamplat asa. Poate am facut si fapte bune, si mi-am ajutat prietenii atunci cand au avut nevoie de mine. Totusi, nu cred ca merit vre-un cadou anul acesta.

Stiu ca majoritatea copiilor iti cer jucarii, haine si alte lucruri materiale. Si eu eram asa. Dar timpul nu are rabdare si deja s-au scurs 19 ani din viata mea, si am inteles ca nu lucrurile materiale conteaza. Asadar, in randurile ce vor urma, iti voi dezvalui gandurile mele. In primul rand, iti cer destula sanatate pentru a ne savura viata. As vrea destula bucurie pentru a sti sa radem si destula tristete pentru a invata sa ne stergem lacrimile. As vrea destula istetime pentru a ne teme sa devenim inumani. Iti cer capacitatea de a pretui o persoana pentru sufletul, nu dupa infatisarea ei. Adu, te rod, si intelepciunea de care avem nevoie pentru a realiza ca nu exista fericire fara durere, dragoste fara ura, reusita fara esec si calitate fara defect. Binele are nevoie de rau asa cum si raul are nevoie de bine. Daca le-am avea pe toate in egala masura… Ei bine nu stiu ce s-ar intampla, dar stiu un lucru: atata timp cat avem credita, lucrurile devin neinsemnate.

Si as mai vrea sa ne dai puterea de a schimba lucrurile pe care le pot schimba. Da-ne puterea de a accepta lucrurile pe care nu le pot schimba !! Si da-ne intelepciunea de a le deosebi !! Mi-as mai dori sa-i faci pe toti cei la care tin fericiti, macar in aceste momente de sarbatoare.
Acelasi,
Alin
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Previous articleMelodia zilei
Next articlethinking…

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.