Everything happens for a reason !

V-ati gandit vreodata ca… fiecare decizie a noastra ne poate schimba viata ? V-ati gandit vreodata ca daca ati fi luat o alta decizie intr-o anumita situatie.. acum viata voastra ar fi fost cu totul altfel? V-ati gandit vreodata ce s-ar fi intamplat daca azi ai fi plecat cu 5 minute mai devreme de acasa ? Sau poate ca totul trebuie sa se intample asa… poate fiecare dintre noi avem o drum… un destin… si orice-am face… nu putem sa-l schimbam… . Poate fiecare dintre noi.. are un anumit rol in viata… . Daca e asa.. oare care e rolul meu? Care e rolul tau?

Perhaps everything happens for a reason…

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Previous articleCe asculta Panda
Next articleIt's over

Related articles

3 Comments

  1. da m-am gandit :( ultima data knd m-am gandit la asta a fost atunci knd am aflat d o prietena de-a mamei mele kr a murit p lok intr-un accident grav d masina……..dak accelera umpik mai mult……dak punea frana si acorda prioritate[asa kum d altfel si trebuia………a fost ea d vina pt accident]……dak nu avea matiz…..dak nu intra camionul direkt in usa din dreptul ei …..daca…..

  2. prea multi de “daca” in viata asta a noastra… ideea e ca.. nu ne ajuta cu nimic, si nu putem schimba nimic.. everything happens for a reason… i guess..

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.