19 years of loneliness

Iata ca am facut si 19 ani… si nu mai pot sa cant “am doar 18 ani… sunt nebun .. iubesc si nu am bani..”. Hmm… dar ce-am facut eu la 18 ani… Pai.. sa vedem… mi-am luat carnetu de sofer… cu toate ca n-am avut prea multe ocazii sa-l folosesc… asa… ce-am mai facut… am fost la concert la Fatboy Slim… am facut juma de Romanie si am descoperit ca avem o tara minunata… am fost la aproape toate meciurile lu’ Dinamo… (si ca tot veni vorba de Dinamo… am inceput cei 18 ani cu un Dinamo – Steaua 1-1 si i-am terminat cu un grandios Steaua – Dinamo 2-4 … iar intre ei a mai fost un Dinamo – Steaua 1-0 … frumos nu? Multumesc Dinamo ) asa… ce-am mai facut… m-am indragostit iar de persoana gresita… si iar m-am fript.. nu ca ar fi prima data… poate o sa ma lecuiesc odata de boala asta… pentru ca doare… . Inca n-am gasit acea persoana care sa ma faca sa ma simt in al 9-lea cer, acea persoana care da culoare vietii… acea persoana care sa ma faca sa simt ca traiesc… eh… poate la anu’ o sa am mai mult noroc… . Deocamdata… am de dat BAC-u’ , de intrat la facultate… si pe urma.. mai vedem… .

P.S. As vrea sa multumesc celor 41 de persoane care si-au adus aminte de ziua mea, si pentru cei care au uitat… fiti siguri ca eu nu o sa uit niciodata… si eu o sa fiu printre primii care o sa va ureze “La multi ani !!” , daca nu chiar primul… . E curios cum persoane care te cunosc de 12, 8 respectiv 4 ani nu isi aduc aminte de ziua ta… iar persoane care nu te cunosc deloc… iti ureaza “La multi ani !! “. Nu sunt suparat pe voi… doar ca ma asteptam sa fiti mai multi… si sunt surprins de cei care au uitat… cred ca am avut asteptari prea mari din partea voastra… asta e.. noi sa fim sanatosi… .

La multi ani Panda !!!

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Previous articleCel mai frumos cadou
Next articleWear Sunscreen

Related articles

  1. la multi ani!eh sa mai intampla cu unii…cu mi-a zis un intelept:”in viata multi iti vor da..” ma rog:D in fine trebuie sa treci peste!;) iar cu dragostea macar priveste asa:”it is better to have loved and lost than to have never loved at all!”.in incheiere…AUGH! AUGH! AUGH!:D

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.