A fost septembrie, a fost ziua lui Jack

Ca in fiecare an, in septembrie este ziua lui Jack Daniel, fondatorul distileriei Jack Daniel’s din Lynchburg, Tennessee, acolo unde este produs unul din cele mai bune whiskey-uri din lume.

Saptamana trecuta am sarbatorit 164 de ani de la nasterea sa, cu o petrecere de neuitat in fosta Uzina Electrica Filaret. Anul acesta paharele de whiskey au fost ridicate in cinstea spiritului independent care l-a caracterizat dintotdeauna pe Mr. Jack, dar mai ales al celor care, in prezent, traiesc viata dupa propriile reguli.

Jack's 165 b-day

Am avut parte si de cateva concerte, Adrian Despot, Delia, Artanu, Suie Paparude, Keo, Skizzo Skills, Alina “Jais”, Dj Dobrican si Tudor Chirila oferind un spectacol inedit pe scena imensa pregatita de organizatori.

Cu ocazia asta am asculta pentru prima data live piesa “Vino La Mine” cantata in duet de Adrian Despot si Delia. A fost chiar interesant, avand in vedere ca piesa celor de la Vita de Vie a fost lansata pentru a face misto de piesele “la moda” din acea perioada, printre care si cea cantata de Delia pe vremea cand facea parte din N&D.

Adi Despot si Delia

In rest, distractie si voie buna si multe vedete pe metru patrat. I-am recunoscut pe Horia Brenciu, Dan Bittman, Calin Goia, Adi Sina, Tudor Giurgiu, Gianina Corondan, Willmark, Marian Ionescu– Directia 5,  Giulia Anghelescu, Andrei Leonte, Maga si Tudoran, Catalin Scarlatescu si sunt convins ca au fost si multi altii.

Din pacate sau din fericire, depinde cum priviti situatia, n-am avut aparatul foto la mine de data asta, asa ca va invit sa urmariti mai multe poze de la petrecerea lui Jack pe mahmur.info.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.