This is us – un documentar despre dubstep (video)

Cei de la Burn Studios au realizat de curand un documentar foarte interesant despre miscarea dubstep din Romania, analizand un pic cum a evoluat acest fenomen in ultimii ani. Acesta se numeste “This is us” si-l puteti urmari un pic mai jos.

Vlad Cernea & Vlad Verde (organizatori Arena DNB), Gojira + Planet H, BAR9, Katie’s Ambition, Trei, Camo + Crooked, Subscape, P Money si Subfocus ne vorbesc despre mixuri, despre dubstep & pop sau despre fanii genului, care se aduna intr-un numar din ce in ce mai mare la evenimentele organizate de Arena DNB.

Cred ca acest documentar este binevenit si ca explica destul de bine cam ce inseamna dubstepul si cum este acest gen muzical primit la noi in tara.

Ma bucur ca avem din ce in ce mai multe evenimente de acest gen in Romania si sper ca Arenele Romane chiar sa fie sold-out la un moment dat la un eveniment Arena DNB.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.