IRB Nations Cup: Rugby-tag impotriva capitanilor

Miercuri seara am avut ocazia sa joc o “miuta” de rugby-tag impotriva unei echipe formate din capitanii celor 6 echipe prezente anul acesta la IRB Nations Cup.

O initativa foarte misto a Federatiei Romane de Rugby, care i-a pus pe cativa bloggeri amatori de rugby fata-in-fata cu niste profesionisti.

Ne-am adus aminte de skill-urile invatate acum 2 ani, de pe vremea cand #jucamrugby si mergeam la antrenamente de rugby-tag cu Lucian Lorin. Primul lucru pe care l-am observat a fost ca n-avem deloc conditie fizica si dupa doua ture de teren eram deja lesinati :)).

[divider2]

[divider2]

Am reusit totusi sa inscriem si cateva eseuri, dar nu mai multe decat adversarii nostri mult mai pregatiti. La un moment dat am schimbat echipele si ne-am amestecat, pentru a echilibra un pic balanta de valoare. Important n-a fost scorul, ci faptul ca ne-am simtit bine si-am mai facut un pic de miscare.

Dupa ce-au terminat treaba cu bloggerii, capitanii celor 6 echipe (Italia, Portugalia, Argentina, Uruguay, Rusia si Romania) au fost “anihilati” de un grup de copii aflati la antrenamentele de rugby.

[divider2]

Duminica are loc ultima etapa a IRB Nations Cup, iar anul acesta reprezentativa Romaniei are sansa de a castiga pentru prima data trofeul. Pentru a reusi asta, trebuie doar sa invinga in meciul decisiv Italia A.


Echipa Bloggerilor: Alex Tunaru, Sorin Neagu, Lucian Lorin, Marius Matache, Alin Pandaru, Chinezu (antrenor), Andrei Stanciu, Daniel Carpo (e tot de-al nostru), David Pripas

“Finala” IRB Nations Cup va avea loc duminica, 17 iunie 2012, de la ora 20:00, pe Stadionul National “Arcul de Triumf”. Daca vrei sa vii si tu alaturi de noi in Tribuna 2.0, da-mi un semn pe gmail [at] pandutzu.com si rezolvam problema.

Foto: Serban Constantin | mai multe poze pe pagina de facebook a Federatiei Romane de Rugby

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.