byron music

De formatia byron stiam de cativa ani, iar cand am primit invitatia de la chinezu la un concert special pentru bloggeri m-am bucurat pentru ca stiam ca astfel aveau ocazia sa afle despre ei si oameni care n-asculta de obicei astfel de muzica.

Dupa ce a fost in trupele Kumm (2001 – 2005)  si Urma (2003 – 2006), Dan “Byron” Radu a decis sa porneasca un proiect solo, care intre timp s-a transformat intr-o trupa in adevaratul sens al cuvantului.

Din 2006 si pana acum, formatia byron a lansat 2 albume de studio,  Forbidden Drama (2007) si A Kind Of Alchemy (2009), un album acustic, Acoustic Drama (2008) si un album de cover-uri, Perfect (2011).

La concertul de aseara din Club Fabrica am avut ocazia sa ascultam piese de pe toate cele patru albume. Prima parte a fost “semi-acustica”, pentru ca au avut probleme cu un bass, iar cea de-a doua a fost un pic mai rock.

Mi-a placut foarte mult concertul de aseara, atat din prisma faptului ca am ascultat muzica buna, cat si pentru ca m-am reintalnit foarte multi cunoscuti din online.

Mi-a placut varianta live a piesei 1000 de chipuri cantata de byron si mi-as fi dorit sa cante si Cihlimbar (cover dupa Luna Amara). Poate o sa am mai mult noroc la concertul din Club A de pe 21 seprembrie.

Ce nu mi-a placut a fost faptul ca multi au plecat dupa prima parte a concertului si ca au pierdut astfel cea mai buna parte a serii. Ar fi meritat, mai ales pentru cover-ul facut dupa Queen – Don’t stop me now, in memoria lui Freddie Mercury.

[column size=”1-2″]

Unde-i gasiti pe byron:

Site oficial : byronmusic.ro
Blog oficial : byronmusic.ro/blog
Facebook : facebook.com/byronmusic
Twitter: twitter.com/byronmusic
Youtube: youtube.com/byronvideos

Au mai scris:

[list style=”yellow”]

[/list]
Poze gasiti pe:

[list style=”black”]

[/list]
[/column]

[column size=”1-2″ last=”1″]

Ce inseamna byron:

Dan Byron – vocals, acoustic guitar, flute
6fingers – keyboards
Costin Oprea – electric guitar
Dan Georgescu – bass
Marcel Moldovan – drums and percussion
Gabi Balasa – percussion

Setlist concert byron in Fabrica:

[list style=”red”]

[/list]

[list style=”blue”]

[/list]

[list style=”green”]

[/list]
[/column]

P.S. byron e cu b mic, la fel cum pandutzu e cu tz. Sa fie clar!

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

6 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.