Cateva randuri despre concertul Evanescence de la Arenele Romane

0

Formatia Evanescence a concertat pentru a doua oara la Bucuresti pe 29 iunie 2017 la Arenele Romane in cadrul turneului European din aceasta vara.

Si pentru mine a fost tot a doua oara cand i-am vazut live si ma bucur ca am avut ocazia sa-i revad pentru ca sunt intr-adevar o formatie care merita ascultata si in varianta live.

Amy Lee are o voce extraordinara, iar modul in care transmite emotia de pe scena si interactiunea cu publicul ofera un spectacol complet.


Foto: Irina Baragoi

Ne-au trecut prin toate cele trei albume lansate pana acum, iar unii dintre noi au retrait perioadele din liceu sau scoala generala cand ascultam foarte mult Evanescence.

Daca la precedentul concert am stat chiar in fata si am reusit sa le arunc pe scena steagul meu, de data aceasta am stat ceva mai in spate si m-am bucurat de concert de la distanta.

Formatia americana pregateste in aceasta toamna un nou album, numit “Synthesis” ce va contine piese lansate deja de ei, insa intr-o orchestratie complet noua, precum si doua piese noi. Din pacate n-am avut ocazia sa ascultam live niciuna dintre ele

In aceasta toamna vor merge in turneu alaturi de o orchestra intreaga, insa momentan n-au anuntat unde vor avea loc aceste concerte.

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.