Saptamana trecuta a ajuns si la noi in cinematografe Carrie, unul din cele mai asteptate filme horror ale acestui an. Este vorba de cea de-a doua ecranizare a celebrului roman cu acelasi nume al lui Stephen King.

Prima ecranizare a acestuia a fost in anul 1976 si l-a avut in distributie pe John Travolta, aflat atunci la inceput de cariera, in rolul lui Billy Nolan. Remake-ul din 2013 ne-o aduce pe frumoasa Chloë Grace Moretz in rolul lui Carrie si pe Julianne Moore in rolul mamei sale, Margaret White.

carrie 2013

Tre’ sa recunosc ca ma asteptam la ceva mult mai horror si am plecat usor dezamagit din sala de cinema. Am stat aproape tot filmul in expectativa ca poate poate se intampla ceva de speriat. Din pacate s-a intamplat ceva interesant abia la final si nici atunci n-a fost pe masura asteptarilor.

Mi-a placut insa de Chloe, pe care am mai tot vazut-o si in alte filme. Are doar 16 ani si o cariera frumoasa inainte. Sa speram insa ca n-o s-o ia pe cai gresite.

[divider2]

Daca v-a placut romanul lui Stephen King e foarte posibil sa va placa si ecranizarea din 2013 a acestuia. Daca nu ati citit cartea v-as recomanda insa sa nu mergeti cu asteptari foarte mari. E un thriller bun, dar in niciun caz un film horror.

O parere oarecum asemenatoare gasiti si la Vlad si Auras care au pornit proiectul Trailere Comentate.

De asemenea, va recomand sa vedeti si viralul cu farsa facuta intr-o cafenea din New York pentru promovarea acestui film.

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.