S-a lansat VOLTAJ – V8

Acum m-am intors de la concertul de lansare al albumului Voltaj – V8. Concertul a avut loc la Sala Polivalenta din Bucuresti iar in deschidere au cantat Tina si DJ Sava. Concertul a fost ca de fiecare data foarte tare :D Am dansat, am cantat si am transpirat pe melodiile celor de la Voltaj. Au cantat melodii de pe noul album V8, dar si hituri consacrate ca Albinutza, Povestea Oricui, Si ce?, De maineN-ajunge (care a fost cantat in duet cu Tina) sau 20.Momentul zero a fost interpretarea acustica a melodiei Vara Trecuta, iar momentul fun a fost cand Calin a aparut cu peruca si pe un segway la Dematurizarea.

picture-020

Am stat bineinteles in zona A, in primul rand si m-am distrat cu Adina (la multi ani apropo), Roxana, Pitiku si Maru (care au intrat pe invitatiile mele :p ), Miri si Andaluzya. Mi-am cumparat si albumul, pe care il ascult in timp ce postez articolul asta :p Am primit si autografe, mi-am facut poza cu Calin inainte de concert, am primit si-un poster… si mi-am cumparat si tricou :D

Pandutzu si Calin Goia

De azi s-a lansat si noul site Voltaj.ro iar de pe 29 iunie poti asculta gratuit si legal noul album Voltaj – V8 pe eok.ro si il vei putea downloada LEGAL de pe moose.ro. Imi place albumul si vi-l recomand si voua sa-l cumparati sau sa-l downloadati.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

8 Comments

  1. am fost si eu la lansare.tot in zona A.te-am vazut si pe tine (Cred)..concertul a fost minunnnaat iar noul album e chiar foarte tare.cel mai mult mi-au placut la conceert 3d-pian,vara trecuta-acoustic si strop de bine care mi s-a parut senzationala:D

    v8 e ff tare\m/
    .-= Prometeu´s last blog .. =-.

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.