Eu nu mai vreau Dodge-ul

Vorbesc foarte serios. Nu mai vreau Dodge-ul. Dupa ce am vazut cine a stat in Dodge… m-am hotarat ca nu mai vreau sa castig. Nu pot sa stau pe acelasi scaun pe care a stat Nikita. Pur si simplu nu pot. Mai ales dupa ce am vazut si filmuletul cu ea.

nikita-si-dodge

Cu ocazia asta ii salut si pe “sponsorii” de la headvestising, dar sunt dezamagit de voi… tocmai cu Nikita v-ati gasit sa va faceti poza???(si sunt Pandutzu cu tz, nu Pandutu cum ati scris voi aici)

Eh.. toate ca toate.. da’ Nikita si Dodge-ul mi-au crescut traficul zilele astea… asa ca.. multumesc frumos… si sper ca cei care au accesat o data blogul meu… sa o faca si a doua oara.

P.S. : Pentru “plagiatorii” de la princartier.com: Baieti, ati scris prea mare. Trebuia sa mai lasati loc si pentru altii :))

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Previous article
Next article

Related articles

  1. Ok hai sa ne calmam. Pandutzu a venit primul cu ideea (respect pentru asta) si apoi am preluat noi ideea cu mentionarea sursei si pastrarea site-ului lui in imagine.

    Toate au fost bune si frumoase.

    Numai bine!
    1300 PR Manager – princartier.com :)

  2. @varice: makr pe blogu asta nu sunt scrise frustrarile oamenilor, cum sunt restul… si nici basme scrise doar de dragul de a vedea lumea ce frumos poti scrie..

    still, panda leads with 3-0:))

  3. Pentru toti cei care au stat prea mult in picioare- vezi varice, cei care sunt introdusi in orificii f inguste – vezi cartus, si alt soiul de inadaptati… ;;) Panda cu ideea – 1-0; Panda scris cu bun simt 2-0; Camera lui Panda e mult mai buna, deci oricat de mic ar fi scris, s-ar fi vazut – 3-0; Panda nu scrie obscen – 4-0; Panda scrie corect gramatical – 5-0; ma opresc aici, nu stiti voi sa numarati mai departe ;) Bezeleee

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.