Nume noi confirmate la Shine Festival 2018!

0

Cea de-a cincea editie a festivalului Shine se anunta foarte spectaculoasa. Astazi a venit cel de-al doilea val de artisti confirmati si line-up-ul se contureaza foarte frumos.

Dupa Skillet, confirmati in urma cu cateva luni, astazi a fost confirmata si trupa The Cat Empire care revine la Bucuresti. Alaturi de cele doua trupe straine, avem parte si de trupe locale precum Subcarpati, Fratii Grime, The Mono Jacks, Cred Ca Sunt Extraterestru, Fantome si Argatu.

Din pacate trupa Pop Evil, anuntata precedent, a anulat turneul ce cuprindea si concertul de la Shine Festival asa ca asteptam intalnirea cu ei alta data.

Shine Festival are loc in perioada 30 iunie – 1 iulie 2018 la Arenele Romane din Bucuresti. Abonamentele pentru cele doua zile de festival costa in perioada de earlybird 139 de lei pentru acces general si 229 de lei pentru Golden Circle si se pot cumpara de pe IaBilet.ro

Previous articlePrimii artisti confirmati la UNTOLD 2018!
Next articleCate o piesa pentru fiecare luna a anului!
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.