Les Elephants Bizarres @ Hard Rock Cafe

0

Primul concert pe 2018 m-a prins la fel ca si anul trecut in Hard Rock Cafe si, coincidenta sau nu, s-a intamplat tot pe 5 ianuarie.

Daca in 2017 imi incepeam anul cu Florin Raduta, iata ca de data asta primii au fost baietii de la Les Elephants Bizarres.

Nu cred ca mai e un secret faptul ca imi place foarte mult aceasta trupa si chiar ma simteam prost ca anul trecut i-am vazut live doar de patru ori (asta in conditiile in care au fost ani si cu 10 concerte Les Elephants Bizarres).

Show-ul de la Hard Rock Cafe a fost unul atipic insa pentru ca atunci cand sunt intinse mesele in fata scenei, nu prea mai ai vibe-ul ala de concert. Oricat de mult mi-ar placea mie HRC ca spatiu de concerte, chestia asta e un turn-off de fiecare data.

Baietii au fost in forma si chiar daca au avut un tobosar “temporar” pentru ca titularul a lipsit motivat, au avut un show foarte bun. Urmatorul concert din Bucuresti al baietilor o sa fie, traditional pe 1 martie, in Expirat, acolo unde anul trecut au lansat cel de-al treilea album al lor, Seen.

Pana atunci, va las cu cateva fotografii si cu doua clipuri pe care le-am urcat pe canalul mahmur.info de youtube.

Previous articleConcertele lunii ianuarie 2018
Next article20 de ani de Coldplay!
Alin Pandaru
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.