O oferta TARE de Black Friday!

0

E ziua in care toata lumea are cea mai buna oferta, cele mai mari reduceri, cele mai tari preturi, insa anul acesta am descoperit pe cineva care are o oferta intr-adevar TARE.

Miercuri seara am fost la showroom-ul celor de la PIATRAONLINE si-am descoperit cum arata raiul pietrelor si cat se schimba infatisarea unei case sau a unui apartament atunci cand o decorezi cu piatra.

Din pacate insa eu nu sunt momentan in target, insa cand o fi sa-mi redecorez apartamentul o sa apelez cu siguranta la ei. Sper sa-i prind totusi tot intr-o perioada de reduceripentru ca astea sunt cele mai bune momente sa cumperi piatra.

De exemplu, azi, de Black Friday, au reduceri de pana la 80% la peste 1 milion de kilograme de piatra, asa ca daca esti intr-una din situatiile de mai sus, eu zic sa profiti de aceasta oferta TARE.

In alta ordine de idei, in cadrul vizitei de miercuri am profitat de faptul ca showroom-ul era gol (pentru ca am ajuns dupa incheierea programului) si ne-am jucat castelul (cu pietre evident) si-am facut si-un mic treasure-hunt pe intuneric impreuna cu alti colegi de blogosfera.

A fost distractiv si ne-am intors un pic in copilarie. Ah, si-am descoperit si acesta sculptura interesanta.

Previous articleCine cumpara piatra online de Black Friday?
Next articlePrimele nume anuntate la Afterhills 2018!
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.