Trupa Vunk in haine noi!

Trupa Vunk are de cateva saptamani un nou basist ce a fost prezentat publicului din Bucuresti in cadrul concertului sustinut marti seara la Beraria H.

Onel Daniel Ionut ii ia asadar loc lui Bogdan Crucianu si aduce un suflu fresh in trupa din care mai fac parte Cornel Ilie, Gabriel Maga si Nicu Sarghea.

Concertul de la Beraria H a fost si un prilej bun de a prezenta fanilor si tricouri noi din colectia de merchandising realizata de cei de la Dark Side si m-am bucurat cand am vazut foarte multe fane (dar si fani) purtand tricouri cu VUNK.

Tot la acest concert am avut sansa sa ascultam, in premiera, si o piesa noua ce urmeaza sa fie lansata curand cu tot cu videoclip. Inca nu are un nume stabilit pentru ca se oscileaza intre “Poate Maine” si “Aoleo, ce bine”.

Mie mi-a placut cum a sunat si cred ca sunt sanse mari sa o auzim si pe radio dupa lansare. Ascultand-o recunosc ca nici eu nu stiu ce titlu i s-ar potrivi mai bine.

M-a bucurat revederea cu VUNK, mai ales ca nu-i mai vazusem live de la concertul din mai de la Sala Polivalenta.

Imi place cum suna VUNK in noua formula si le urez mult succes in continuare. Va las acum cu cateva fotografii realizate de mine la acest concert.

Vlogul cu imagini de-acolo apare saptamana viitoare.

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.