Escape Room pentru fanii Game of Thrones in Bucuresti

Incepand cu 9 octombrie si pana pe 28 octombrie 2017 fanii serialului Game of Thrones au ocazia sa se distreze in primul Escape Room mobil realizat chair de cei de la HBO, in colaborare cu Mega Mall.

Eu am fost deja sa-l testez si pot spune ca e distractiv, dar in acelasi timp nu mi se pare de o dificultate foarte mare, mai ales daca ai experienta escape room-urilor. Impreuna cu echipa mea am reusit sa-l terminam in 17 minute, timpul limita fiind de 40 de minute.

Ca sa participi trebuie insa sa faci cumparaturi de minim 200 de lei in Mega Mall, iar apoi sa mergi la infodesk cu bonul pentru a te programa. Poti lua cu tine inca maxim 5 prieteni pentru a rezolva toate probele.

Povestea e destul de simpla. Esti un cavaler al Rondului de Noapte si trebuie sa-l invingi pe Regele Noptii. Sunt doua etape ale jocului, fiecare cu provocarile ei, insa asa cum am mai zis, nu mi s-a parut foarte foarte complicat si nici nu e nevoie sa fi vazut toata seria Game of Thrones pe HBO ca sa-l joci.

Escape Room-ul este situat la etajul 1, iar programul este 12:00 – 20:00 in fiecare zi. Distractie placuta.

P.S. Urmeaza si varianta video pe Youtube.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.