Ceva simpatic de la Simon’s Cat

0

Urmaresc seria de clipuri realizata de Simon Tofield inca de la primul episod aparut in 2008 si nu cred ca am ratat niciun episod din Simon’s Cat pana acum. Cum s-ar zice sunt #fandemic.

Obisnuiam sa le postez si pe blog, insa de cand s-a dezvoltat Facebook-ul, am renuntat (din pacate) la acest obicei.

Ei bine, odata cu lansarea primului “lung metraj” din seria Simon’s Cat, am zis ca merita inca un articol pentru a detalia un pic povestea din spatele acestui clip.

In 2014, Simon si echipa lui au demarat o campanie de croudfunding pentru realizarea primului “lung metraj” de 12 minute in format color. Un an mai tarziu a fost finalizat, iar pana astazi a fost prezentat doar la diferite festivaluri de film si, evident, celor care au ajutat la finantarea proiectului.

Chiar daca episoadele sunt realizate digital, animatiile sunt realizate tot manual, iar pentru o secunda de clip se fac intre 12 si 25 de desene diferite. Avand in vedere ca acest clip are 12 minute, inseamna ca pentru realizarea lui au fost facute peste 15.000 de desene.

Arata superb acest episod si sper sa aiba fondurile necesare pentru a mai face si alte episoade de genul acesta. Pana atunci, nu uitati sa-i dati un subscribe pe Youtube.

Previous articleTrupa Vunk in haine noi!
Next articleSmiley se face macaragiu?
Alin Pandaru
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.