#construim 36 de case in 5 zile! Hai si tu!

In perioada 2-6 octombrie 2017 cei de la Habitat For Humanity si-au propus ca prin proiectul Big Build 2017 sa construiasca alaturi de 450 de voluntari internationali, din companiile romanesti, artisti si personalitati, 36 de case in numai 5 zile in cartierul izvoarele din Bacau.

De ele vor beneficia 36 de familii ce provin din medii defavorizate si care vor primi astfel sansa unei vieti normale.

Am mai participat la Big Build si in 2011, 2012 si 2013 si cu bucurie pot spune ca voi fi anul acesta pe santier ajutand la constructia celor 36 de case. Daca in anii precedenti am fost doar o singura zi, de data asta voi fi acolo pe intreaga durata a proiectului.

Pe langa munca pe santier o sa incerc sa surprind atat fotografic cat si videografic tot procesul asa ca abonati-va la canalul meu de youtube daca n-ati facut-o inca si urmariti-ma pe instagramAsta pentru ca o sa merg din nou in Tabara de Fotografie pentru Bloggeri (#TFB13) organizata de Foto Union prin Cristian Sutu.

Mai este insa nevoie de voluntari pentru proiectul Big Build, asa ca daca vrei sa iei si tu parte la aceasta experienta inscrie-te cat mai repede pe site-ul proiectului. Chiar daca poti sa vii doar o singura zi, crede-ma ca o sa fie o experienta de neuitat din care o sa inveti foarte multe.

Eu unul abia astept sa ma intorc pe santierul Big Build.

TFB13 este un eveniment organizat de FotoUnion si Kaufland Romania în cadrul evenimentului Habitat for Humanity Romania, BIG BUILD 2017 Bacău

 

 

 

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.