Cum scapi de grija banilor la festival!

Acum 6 ani cand am ajuns prima data la Sziget Festival am fost fascinat de modul in care se faceau platile in interiorul festivalului. Era 2011 si intram pentru prima data in contact cu cardul de festival.

Nu mai ai aveai grija banilor cash, aveai control deplin asupra bugetului si totul pe un simplu card contactless. Ba mai mult, pe vremea aia puteai sa-ti cumperi un ceas pe care sa-l folosesti ca pe un card.

Pe vremea aia in Romania se foloseau inca jetoane sau plata cash si abia in 2015, la Electric Castle au aparut si la noi astfel de carduri.

Asa cum spuneam si in episodul de ieri din #PanDaily, intre timp ungurii au ramas tot la carduri contactless, in vreme ce la noi lucrurile au trecut la nivelul urmator, iar acum ai totul mult mai la indemana. La propriu. Pentru ca atat la Electric Castle, cat si la Untold, bratara de acces in festival functiona si ca modalitate de plata si putea fi incarcata fie cash, fie cu cardul in siguranta, fie direct online.

Weekend-ul trecut la Untold cei care si-au incarcat bratara folosind un card VISA au avut ocazia sa castige pe langa timp (tranzactiile efectuandu-se aproape instant) si abonamente pentru editia de anul viitor.

Weekend-ul acesta, la Summer Well, modalitatea de plata va cardul de festival, iar primii 1000 care si le incarca folosind cardul VISA primesc bonus 20 de lei pe cardul de festival. Orice incarcare cu un card VISA iti aduce de asemenea si un sticker in editie limitata Summer Well.

O alta chestie care mi s-a parut foarte tare si pe care-am vazut-o si la Untold si care o sa fie disponibila si la Summer Well este ca la standul BT iti poti lua o bratara contactless VISA-BT pe care s-o poti folosi la fel ca bratara/cardul de festival. Aceasta va putea fi folosita insa doar in afara festivalului la orice comerciant care accepta plata contactless. Practic te simti ca la festival tot timpul.

Daca ai deja cont la Banca Transilvania bratara se leaga cu contul existent, iar daca nu, la emiterea bratarii ti se deschide automat si un cont. Partea tare e ca orice bratara de genul asta activata la Summer Well iti aduce deja 50 de lei pe bratara.

Din pacate eu n-ajung anul acesta la Summer Well, insa ma bazez pe voi ca o sa va distrati si pentru mine.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.