Hai cu mine la Prima Evadare!

7

Din cand in cand e bine sa mai iesi din zona de confort si dupa ce acum o luna am alergat cel de-al doilea maraton din viata mea chiar pe strazile din Paris, am zis sa duc lucrurile si la un alt nivel.

Pe 21 mai 2017 voi participa pentru prima data la un maraton de ciclism cross country, mai exact la editia de anul acesta a competitiei Prima Evadare. Daca pe asfalt ma descurc cat de cat, pe teren accidentat lucrurile vor sta cu totul diferit, mai ales daca vremea ne va pune si ea “bete-n spite”.

Stiu de acest concurs inca de la prima editie, iar legenda spune ca primii mei ochelari de ciclism sunt inca pe traseul editiei din 2010 la care-a participat frati-miu :)) Nu mi-am facut insa curaj sa particip pana acum la Prima Evadare pentru ca eu am acasa doua biciclete “de oras” (un Trek 7100 din 2010 si un Felt QX60 din 2014) care nu s-ar preta pentru un astfel de traseu.

Din fericire insa, anul acesta cei de la Kaufland au venit cu o propunere de nerefuzat si-o sa-mi ofere ei un MTB cu care sa-mi fac treaba la Prima Evadare, astfel ca acum nu mai am nicio scuza.

Si ca sa fie treaba treaba imi ofera si un loc pentru unul dintre voi care vrea sa participe la competitie si n-a apucat sa se inscrie inca.

Tot ce trebuie sa faci este sa-mi lasi in comentarii link catre o poza cu tine si cu bicicleta ta si sa-mi spui de ce iti doresti tu sa participi la Prima Evadare.

Miercuri o sa aleg un castigator, iar incepand de joi si pana sambata putem sa mergem sa ne luam deja kiturile de concurs.

Fata de editiile precedente, de data asta vor fi doua trasee, in functie de cum o sa se prezinte si vremea, dupa cum urmeaza:

Ne asteapta asadar 55 km destul de dificili, insa cu siguranta o sa fie distractiv si cu siguranta o sa se lase si cu noroiala :)).

Eu unul abia astept Prima Evadare si sper sa nu ies ultimul :D

P.S. Dupa concurs o sa mai am o surpriza pentru voi, dar o sa aflati la momentul oportun.

Update: se pare ca avem doi castigatori: Tache Mihai si Gabriel Grigorie. Multumesc de participare!

Previous articleDezamagire!
Next articleRaspunsuri gresite – cu Tequila si Cucu!
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

7 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.