Jason Derulo vine la EXIT 2017!

0

Iata ca vin noutati si de pe malul sarbesc al festivalurilor de vara asta, iar cei de la EXIT ne rasfata cu doua nume noi adaugate pe line-up.

Jason Derulo si Roisin Murphy vor urca anul acesta pe scena festivalului din Novi Sad ce pare ca va avea in 2017 cel mai bun line-up de pana acum.

Daca pe Roisin Murphy am avut ocazia s-o vad anul trecut la Bucuresti, recunosc ca sunt un pic incantat de faptul ca o sa am ocazia sa-l vad pe Jason Derulo. Artistul american se afla de cativa ani prin topurile mondiale cu nu mai putin de 11 single-uri ce-au obtinut discul de platina.

Ei se alatura unei liste foarte frumoase de headlineri ce contine nume precum The Killers, Years & Years, Liam Gallagher, Rag’N’Bone Man sau Hardwell. Recunosc ca mi-as fi dorit s-o anunte si pe Dua Lipa, avand in vedere ca in aceeasi perioada vine si in Romania la Neversea, dar inca mai am sperante ca o vor anunta in curand.

EXIT Festival are loc in perioada 5-9 iulie 2017 in cetatea Petrovaradin din Novi Sad. Abonamentele s-au pus deja in vanzare, iar incepand cu data de 5 mai vor fi disponibile si ofertele de grup pentru fanii EXIT. Daca iti cumperi patru bilete la EXIT, Sea Dance Festival sau la EXIT Adventure (ce include ambele festivaluri), cel de-al cincilea este gratuit. Oferta va fi disponibila pe acest link, de vineri, 5 mai.

 

Previous articlePrimele nume anuntate la Neversea 2017!
Next articleRobin Schulz, Rudimental si Faithless, printre noile confirmari al TimeShift Festival 2017
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.