Inca 30 de artisti anuntati la Afterhills 2017!

Spuneam inca de la primul anunt faptul ca prima editie a festivalului Afterhills vine cu un line-up curajos.

Iata ca cel de-al doilea val de artisti cofirma acest lucru si vara asta se pare ca vom avea un festival foarte tare in Iasi.

Andrew Rayel, ANOTR, Juicy M, Maurice West, Moguai, Sander Van Doorn, Vini Vici, A.E.R, Bella Sarris, Byron, Cap, Cabanne, Cassy, Charlie, Dan Andrei, Dj Fubu, Firma, GrasuXXL, Les Elephants Bizzares, IO (Mullen), Kozo, Kevin Krissen, Marco Bailey, Oliver Graf, Oshana, Sit, Suciu, Tap, Tulbure, Vama si  Yelllow se alatura asadar artistilor anuntati initial, dintre care o sa-i amintesc doar pe ATB, pe John Newman si pe.. Carla’s Dreams.

Deja incepe sa-mi para rau ca n-o sa ajung anul acesta acolo, insa ma bucur ca un astfel de festival are loc la noi in tara intr-o zona in care nu sunt prea multe evenimente de genul acesta.

Afterhills Music & Arts Festival are loc in perioada 23-25 iunie 2017 in zona Ses Bahlui din Iasi, iar un abonament early bird pentru cele 3 zile de festival costa 269 de lei, in vreme ce abonamentele VIP costa 485 de lei si sunt disponibile pe eventim.ro.

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.