Monteaza noul videoclip Imagine Dragons si poti castiga 25.000 de euro!

1

Cei de la Imagine Dragons au venit cu o idee foarte faina prin care isi provoaca fanii sa fie creativi si sa realizeze ei o varianta alternativa a noului lor videoclip.

In colaborare cu cei de la Adobe, ei pun la dispozitie filmarile pe care le-a realizat regizorul Matt Eastin precum si cateva elemente din Adobe Stock. Evident si piesa “Believer”, urmatorul lor single.

Tot ce trebuie sa faci tu este sa fii creativ si sa imbini cat mai fain aceste elemente pentru a realiza un videoclip complet pentru aceasta piesa.

Nu e o idee noua, s-a mai facut si in trecut (imi amintesc ca cei de la Incubus au facut ceva asemanator acum 10 ani pentru piesa “Dig”), dar ma bucur ca au ales aceasta metoda pentru a-si promova noul single.

Deadline-ul este 8 aprilie 2017 (inclusiv) pana cand iti poti trimite creatia ta. O sa urmeze apoi o perioada de jurizare, iar clipul tau poate deveni noul videoclip alternativ oficial al piesei “Believer” de la Imagine Dragons. How cool is that?

Pe langa asta, premiul cel mare e de 25.000 de euro, dar mai sunt si premii mai mici de 1000 de euro pentru Fan Favorite, Most Unexpected, Best Young Creator si Best Short For + abonament pe un an la Creative Cloud, dar si un premiu special de 2.500 de euro pentru cel care foloseste cel mai creativ elementele din Adobe Stock.

Partea buna e ca nici nu trebuie sa ai Adobe Premiere pentru ca il poti descarca si testa gratuit 30 de zile, adica timp suficient sa-ti faci clipul inainte de deadline.

Dupa atatea vesti bune, am insa si una foarte proasta. Din pacate pentru acest concurs sunt eligibili doar cei care sunt rezidenti in tarile care sunt incluse in regulament si printre care nu se afla si Romania. Daar, ma gandesc ca daca ai vreun prieten sau vreun membru al familiei prin aceste tari, te poti inscrie prin intermediul lui.

Chiar si daca nu reusesti sa faci asta, cred ca e un exercitiu foarte fain din punct de vedere creativ, mai ales cand ai ocazia sa “lucrezi” practic pentru o trupa asa mare si cu material filmat foarte profi.

Eu am descarcat deja materialele necesare si ma gandesc sa fac si eu un clip si sa-mi incerc norocul. Sunt constient ca sunt multi altii mai talentati ca mine pe partea asta, dar o sa iau asta fix ca pe un exercitiu de creatie.

Daca vreti sa te bagi si tu in treaba asta, poti sa descarci toate cele necesare de aici. Mult succes!

P.S. Asa arata videoclipul oficial:

Previous articleInca 4 nume completeaza line-up-ul de la Summer Well 2017!
Next articleCe urmeaza vara asta pe PanDaily!
Alin Pandaru
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.