Ellie Goulding, Hurts si MØ, printre noile nume anuntate la Untold 2017

0

Line-up-ul Untold 2017 incepe sa prinda contur, iar noile nume anuntate azi ma fac sa cred ca aceasta o sa fie cea mai buna editie de pana acum.

Dupa ce ne-au introdus o parte din artistii de pe Main Stage, Alchemy Stage si Galaxy Stage, iata ca astazi se alatura line-up-ului cateva nume foarte atractive.

Ellie Goulding, Hurts, MØ, R City, Tinie Tempah, Example & DJ Wire si Jasmine Thompson sunt cei 7 care vor canta anul acesta pe Scena Principala a festivalului din Cluj.

Pe Ellie Goulding si pe le-am vazut la Sziget si pot confirma ca stiu sa faca show, de Hurts nu cred ca are rost sa mai zic ceva pentru ca sunt foarte iubiti la noi in tara, iar Tinie Tempah a facut un super show la prima editie de Untold.

Abia astept sa-i vad si pe Example (pe care l-am ratat in 2011 la Orange Summer Party pentru ca i-au gresit bagajele la aeroport si n-a mai avut de pe ce sa mixeze), dar mai ales pe Jasmine Thompson pe care o urmaresc dinainte sa intre in zona EDM.

Untold Festival are loc in perioada 3-6 august 2017, iar ultimele abonamente la pretul promotional de 385 de lei mai pot fi cumparate, in limita stocului disponibil, de pe untold.com pana la finalul lunii martie.

Previous articleIn backstage la Psihedelia!
Next articleAl treilea anunt de artisti la Electric Castle 2017 e plin de nume romanesti!
Alin Pandaru
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.