Doi ucrainieni au cantat “Sub pielea mea” de la Carla’s Dreams la Vocea Ucrainei

0

Nu mai este nicio mirare ca piesa “Sub pielea mea” a celor de la Carla’s Dreams a depasit granitele Romaniei si ale Republicii Moldova, insa sa auzi o piesa in limba romana intr-un concurs de talente strain deja mi se pare ceva impresionant.

In etapa duelurilor de la Vocea Ucrainei, Vladyslav Belik si Iryna Hrosu au interpretat foarte fain aceasta piesa, spre bucuria atat celor din sala, cat mai ales a antrenorilor.

Mi se pare usor amuzant cum pronunta ucrainienii cuvintele romanesti, dar recunosc ca le-a iesit destul de bine. Uneori ma intreb cat de ciudat am suna noi pentru ei daca am canta in ucrainieana.

Chiar daca au fost in etapa duelurilor, atat Vladyslav, cat si Iryna vor merge mai departe pentru ca unul a fost ales de antrenorul sau, iar celalalt a fost salvat de un alt antrenor.

P.S. Daca tot vorbim de Carla’s Dreams, ia ghiciti ce piesa se aude in vlogul lui MO, un vlogger excentric din Dubai cu peste 3 milioane de abonati. De vazut la min 10:53.

#WeGlobal cum s-ar zice, nu?

Previous articleTutorial de kendama FAIL!
Next articleUn nou val de nume anuntate la EXIT Festival 2017!
Alin Pandaru
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.