Trei artisti straini de care probabil ca nu stiai ca vin la Bucuresti

De cand cu protestele din Bucuresti si din intreaga tara, cam toata atentia noastra a fost indreptata catre politica, astfel ca e posibil sa fi ratat cateva anunturi foarte importante din zona de muzica.

Asa cum bine stiti, Romania nu mai este ocolita de artistii straini, iar anual au loc zeci de concerte mai mici sau mai mari ale acestora in Bucuresti, Cluj, Timisoara si alte orase din tara.

Astazi o sa va prezint trei concerte despre care e posibil sa nu fi aflat inca, asa ca o sa-mi poti multumi la final daca te-am ajutat cu aceasta informatie.

21 februarie 2017 – The Temper Trap @ Fratelli Studios

Formatia australiana The Temper Trap concerteaza in premiera in Romania luna aceasta la Fratelli Studios.

Cel mai probabil stiti de la ei piesa “Sweet Disposition”, fie de pe coloana sonora a filmelor “500 Days of Summer” sau “3 Days to Kill”, fie de pe coloana sonora a jocului Pro Evolution Soccer 2011 sau pur si simplu de pe Youtube, insa The Temper Trap au la activ trei albume, cel mai recent fiind lansat anul trecut.

Concertul face parte din turneul de promovare al albumului “Thick as Thieves”, iar in deschidere vor canta cei de la The Mono Jacks.

Biletele sunt disponibile pe iabilet.ro iar pretul acestora este de 140 de lei sau 210 lei (VIP), iar pentru un supliment Meet & Greet trebuie sa mai scoateti din buzunar inca 50 de lei

11 martie 2017 – Jason Mraz @ Sala Radio

Jason Mraz vine si el in premiera in Romania, in cadrul turneului acustic An evening with Jason Mraz and his guitar” cu care cutreiera Europa in aceasta perioada.

Artistul american a devenit cunoscut publicului larg odata cu lansarea piesei “I’m yours” in 2008, insa cariera sa se intinde pe mai bine de 15 ani, lansand in tot acest timp nu mai putin de 5 albume de studio.

Concertul de la Bucuresti va fi unul special, iar acustica Salii Radio va contribui semnificativ la crearea unui spectacol de neuitat.

Biletele se dau ca painea calda pe eventim.ro si variaza intre 125 de lei si 250 de lei.

29 aprilie 2017 – Natalie Imbruglia @ Beraria H

Tot din australia vine in premiera in Romania anul acesta si Natalie Imbruglia intr-un concert ce face parte din turneul acustic european care mai trece prin tari precum Rusia, Italia, Marea Britanie, Polonia, Germania sau Danemarca.

Cu o cariera de peste 25 de ani in lumina reflectoarelor, Natalie Imbruglia a dat lovitura cu piesa “Torn” in 1997. Artista are insa la activ 5 albume de studio, cel mai recent fiind “Male” lansat in 2015.

Concertul va avea loc la Beraria H, un spatiu suficient de mare pentru a aduna toti fanii artistei din Romania.

Biletele se gasesc pe iabilet.ro, iar preturile variaza intre 70 de lei si 135 de lei, in functie de categorie.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.