Rag’n’Bone Man, headliner la Awake Festival 2017

0

Un nou festival se intrezareste anul acesta in Romania si va avea loc in primul weekend din septembrie la Gornesti, jud. Mures, in zona Castelului Teleki.

Festivalul AWAKE este organizat de Emagic (cei care au organizat in trecut si B’estfest si foarte multe concerte mari din Romania – Red Hot Chili Peppers, Depeche Mode, Queen + Adam Lambert, Roger Waters, Lady Gaga, OneRepublic, etc) iar primele nume anuntate imi dau seperante ca vom avea parte de un line-up foarte bun.

Rag’n’Bone Man, artistul britanic care a “explodat” anul trecut cu piesa “Human” si cu albumul de debut cu acelasi nume, va fi cap de afis al acestei editii. El a fost de altfel confirmat si la multe alte festivaluri din Europa dintre care as aminti Rock am Ring, Nova Rock, Wild Life sau Isle of Wight.

Alaturi de el, la Awake Festival 2017 au fost confirmati si: Tom Odell, Subcarpati. Mary PopKids, Golan, Jurjak si Les Elephants Bizarres

Castelul Teleki este supranumit “comoara Muresului” si se spune despre el ca este cel mai frumos castel din Romania. Acest complex se afla la 17 km distanta de Targu Mures. pe partea stanga a raului Mures.

Awake Festival are loc in perioada 1-3 septembrie 2017, iar pana pe 23 februarie, abonamentele SPEED BIRD pentru cele trei zile de AWAKE, s-au pus in vanzare la prețul de 101 lei, respectiv 125 lei, incluzând camping, pe site-ul eventim.ro și la magazinele partenere.

Previous article“Noaptea ca hotii!”
Next article150.000 de oameni in strada
Alin Pandaru
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.