Electric Castle 2017 anunta noi artisti intr-un mod foarte creativ!

0

Cei de la Electric Castle ne ofera azi un al doilea val de artisti confirmati la editia de anul acesta intr-un mod foarte creativ, pastrand astfel traditia de la primul “val”.

Asadar, dupa ce la finalul anului trecut am aflam primele nume care vor concerta la Electric Castle, anuntul de azi creste si mai mult hype-ul pentru cea de-a cincea editie a festivalului.

deadmau5, Trentemøller, House of Pain, Maceo Plex și rebelii Slaves se afla printre artistii care vor face din Electric Castle 2017 un eveniment de neuitat. Alaturi de ei au fost confirmati astazi si GusGus, Maceo Plex, Eats Everything, Claptone, SOHN, Atari Teenage Riot, TOMM¥ €A$H, S.P.Y, TroyBoi, Beardyman & The Masters Of Distraction, punnany massif, MJ COLE, FlicFlac, Zwette, Kornél Kovács, Reggae Roast, Kenny Ken, King Jammy, Zion Train, dar si artisti romani precum Fanfare Ciocarlia si Petre Inspirescu.

Chiar daca i-am mai vazut live, sunt foarte incantat de faptul ca ii vom vedea la Electric Castle pe deadmau5, Trentemøller si pe House of Pain. Cu siguranta o sa fiu printre primele randuri.

Cea de-a cincea editie a Electric Castle Festival are lor in perioada 12-16 iulie 2017 in deja traditionalul loc din Bontida, jud. Cluj, langa Castelul Banffy, iar pentru anul acesta organizatorii au pregatit surprize mari pentru participanti.

Daca inca nu ti-ai cumparat abonament la acest festival, am doua vesti foarte bune pentru tine:

  • doar pe 16 februarie 2017 posesorii de carduri Mastercard sau Maestro isi pot achizitiona un abonament pentru cele 5 zile de festival de pe electriccastle.ro la pretul de 369 de lei.
  • dupa 17 februarie 2017 pretul abonamentelor creste la 399 de lei, iar acestea vor putea fi cumparate atat de pe site-ul festivalului, cat si de pe site-urile de bilete partenere.

Recomand sa experimentati festivalul in camping, asa ca nu uitati sa va rezervati si un loc acolo.

Nu stiu cum sunteti voi, insa eu abia astept sa se faca iulie :))

Previous articlePrimul videoclip filmat si transmis live pe Facebook
Next articleadidas iti ofera sansa de a juca pe Old Trafford
Alin Pandaru
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.