Cum am aparut in noul videoclip Maroon 5 feat. Future – Cold!

0

Formatia Maroon 5 a lansat astazi un videoclip foarte dubios pentru noul single “Cold”, in colaboarare cu rapperul Future.

Adam Levine este “drogat” cu LSD la o petrecere si incepe sa aiba vedenii, iar toata petrecerea se transforma in ceva extrem de ciudat.

Piesa “Cold” a fost lansata la inceputul acestei saptamani, iar colaborarea cu Future a prins chiar bine printre fanii formatiei.

Lansarea videoclipului, care dupa parerea mea a venit destul de repede, vine insa si cu un mic concurs pentru fanii formatiei.

Cu ajutorul unui site poti aparea si tu in cateva secvente ale acestui clip. Tot ce trebuie sa faci este sa te inregistrezi maxim 15 secunde dansand pe piesa “Cold”. Ca de exemplu, cum ma puteti vedea pe mine aici.

Clipul cu cele mai multe vizualizari (nu stiu exact pana cand, pentru ca nu se specifica) va primi o chitara cu autograf din partea trupei.

Previous articleIn camera ei de Valentine’s Day!
Next articleIn backstage cu The Motans (interviu)
Alin Pandaru
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.