22 de nume noi confirmate la Sziget Festival 2017

Saptamana aceasta vine cu cateva nume noi confirmate la cea de-a 25-a editie a festivalului Sziget din Budapesta.

Line-up-ul de anul acesta este completat de artisti foarte faini pe care abia astept sa-i vad si sa-i revad pe Insula Libertatii.

Pe scena principala “Dan Panaitescu” vor urca PJ Harvey, Alt-J, Rudimental live, George Ezra, White Lies si Dubioza Kolektiv, pe scena din cortul A38 vor canta he Naked and Famous, Mando Diao, Anne-Marie, Andy C, Watsky, Nothing But Thieves, Léon, Bear’s Den, Chef’Special, De Staat, Valentino Khan, The Strypes, Rone si Weval, in vreme ce la Telekom Arena vor mixa Steve Aoki si Nervo.

Dupa numele anuntate acum si la finalul lunii trecute, line-up-ul de la Sziget incepe sa prinda contur. Recunosc insa ca nu sunt foarte foarte incantat de el, in principal pentru ca pe multi dintre cei confirmati pana acum i-am mai vazut deja de cateva ori.

Din fericire insa, Sziget e genul ala de festival la care nu conteaza neaparat line-up-ul, ci mai degraba atmosfera. Cam asa a fost anul trecut:

Sziget Festival are loc in perioada 9-16 august 2017 pe Insula Obuda din Budapesta. Abonamentele pentru cele 7 zile de festival costa 299 de euro pana pe 31 mai 2017, iar daca vreti sa mergeti doar 5 zile, puteti plati doar 275 de euro.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.