Skrillex s-a reunit cu trupa From First to Last si a lansat o piesa noua!

0

Pentru cei ce poate nu stiau, Sonny Moore, aka Skrillex, a facut parte la inceputul carierei sale din trupa de hardcore From First to Last.

In perioada 2004-2007 acestia au lansat doua albume ce au fost foarte bine primite de public- “Dear Diary, My Teen Angst Has a Body Count” si “Heroine” si iata ca dupa 10 ani (timp in care au mai lansat inca trei albume), Sonny Moore revine in formatie.

Acestia au lansat de curand un nou single, ce se numeste “Make War” si care suna chiar bine pentru gusturile mele. O puteti asculta un pic mai sus, dar o gasiti si pe Deezer.

Skrillex si-a reluat practic rolul de chitarist si vocalist in trupa, alaturi de Matt Good, Travis Richter si Derek Bloom.

Si daca tot vorbim de el, aseara a pus pe Youtube un clip foarte fain ce prezinta momente din turneul sau de anul trecut. Contine imagini si de la Electric Castle, acolo unde a facut mega show. Tot acolo vedeti si cateva din skill-urile sale cu chitara.

Previous articleLollapalooza se extinde la Paris si are un line-up demential!
Next articleCum sa faci spectacol cu doar trei cuvinte!
Alin Pandaru
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.