Lollapalooza se extinde la Paris si are un line-up demential!

0

Dupa doua editii foarte reusite in Berlin, Lollapalooza se extinde cu inca un oras in Europa. Pe 22 si 23 iulie 2017, la Paris va avea loc prima editie a festivalului in Franta.

Lollapalooza a luat nastere in urma cu 20 de ani in Statele Unite ale Americii, initial ca un turneu de adio pentru trupa Jane’s Addiction, Din 2005 are loc anual in Chicago, iar in ultimii 7 ani s-a extins in America de Sud, in Chile (din 2011), Brazilia (din 2012), Argentina (din 2014), dar si in Europa, in Germania (din 2015).

Prima editie Lollapalooza Paris vine la pachet cu un line-up mai mult decat atractiv. Red Hot Chili Peppers, The Weeknd, Lana Del Rey, Imagine Dragons sau London Grammar sunt doar cateva din numele care vor fi prezente acolo.

Abonamentele se pun in vanzare joi dimineata, la ora 11:00 (ora Romaniei) si vor costa 149 de euro pentru ambele zile de festival.

Previous articleRandom shots in Barcelona!
Next articleSkrillex s-a reunit cu trupa From First to Last si a lansat o piesa noua!
Alin Pandaru
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.