Kings of Leon, in premiera la Bucuresti!

Formatia americana Kings of Leon va concerta pentru prima data in Romania pe 17 iunie 2017 pe Arena Nationala din Bucuresti.

Concertul face parte din turneul de promovare al celui mai recent album intitulat “WALLS” si este organizat de cei de la ALive in parteneriat cu Primaria Municipiului Bucuresti.

Recunosc ca mi se pare un pic cam curajoasa ideea de a-i aduce pe Kings of Leon pe Arena Nationala pentru ca nu cred ca vor reusi sa adune mai mult de 10-15.000 de oameni si cu siguranta o sa para foarte gol stadionul. Nu cred ca au in Romania un fanbase atat de mare incat sa umple Arena Nationala.

I-am vazut live acum doi ani la Sziget Festival si a fost unul din cele mai plictisitoare concerte la care-am fost. Dar mna, gusturile nu se discuta.

Biletele s-au pus deja in vanzare si sunt extrem de scumpe. Incep de la 90 de lei (in peluza), la 500 de lei (VIP in Tribuna I), iar un bilete pe gazon costa 190 de lei.

Sper sa ma insel si totusi sa fie plina Arena Nationala pe 17 iunie, insa tare mi-e ca in cele din urma o sa fie mutat in Piata Constitutiei cu s-a mai intamplat in trecut si cu Lady Gaga.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.