Gorillaz – Hallelujah Money (feat. Benjamin Clementine)

Dupa mai bine de 6 ani, Gorillaz se intorc cu un nou single ce prefateaza cel de-al cincilea album al formatiei ce va fi lansat anul acesta.

Pentru “Hallelujah Money” au colaborat cu artistul britanic Benjamin Clementine, iar piesa n-a fost lansata intamplator astazi, cu o zi inainte de investirea lui Donald Trump ca Presedinte al Statelor Unite ale Americii.

Versurile fac referire ziduriI have thought that the best way to protect our tree is by building walls” si la bani si putere “touch my friend, what the whole world, and whole beasts of nations desire: power.”, cele trei lucruri cu care s-a facut remarcat Trump in ultima perioada.

Gorillaz nu e singura trupa care-a lansat o piesa anti-Trump, saptamana asta si cei de la Green Day tragand un semnal de alarma cu piesa “Troubled Times” legat de ce ne asteapta pe viitor.

Nu pot spune ca imi place piesa asta manifest foarte mult, asa ca nu cred ca o s-o ascult de prea multe ori. Astept urmatorul single si, evident sa anunte un nou turneu, ca ii am pe lista de vazut live si tre’ sa-i prins si in concert.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.