Ed Sheeran se intoarce cu doua piese noi!

Dupa o pauza de aproape un an departe de retelele sociale, Ed Sheeran se intoarce anul acesta cu un nou album ce se va numi “÷” (Divide).

Astazi artistul britanic ne incanta nu doar cu una, ci cu doua piese noi, “Castle on the Hill” si respectiv “Shape of you”, pentru simplul motiv ca “a lipsit prea mult”.

Cele doua single-uri au fost lansate la BBC Radio 1 in aceasta dimineata, acolo unde Ed Sheeran a dat mai multe detalii despre noul sau album si despre cele doua single-uri.

Initial ar fi trebuit sa le lanseze in toamna anului trecut, insa a amanat acest lucru pentru ca a fost o perioada aglomerata in ceea ce priveste lansarile muzicale.

Ma bucur ca a facut aceasta alegere pentru ca astfel anul acesta incepe foarte bine. Hai sa ascultam cele doua single-uri noi marca Ed Sheeran.

Ed Sheeran – Shape Of You

Ed Sheeran – Castle on the Hill

Cel mai probabil anul acesta va urma si un turneu de promovare al noului sau album, lucru care ma bucura din nou pentru ca l-am adaugat de ceva vreme pe lista “de vazut live” si poate anul acesta in sfarsit voi avea ocazia sa-l vad si in concert.

Cum vi se par noile lui single-uri?

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

2 Comments

  1. Sună genial! Acum, nu că aș fi eu fan sau ceva :P dar, are un stil care îți merge la suflet, prin versuri, prin felul în care scote notele din chitară și prin zâmbetul demențial! :)

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.