Cateva detalii despre albumul de debut Fameless

Formatia Fameless va lansa anul acesta albumul de debut, in cadrul unui concert special ce va avea loc pe 27 ianuarie la Hard Rock Cafe.

Acesta se numeste “Dreams without a past” si contine 10 piese, incluzand si single-ul “Show me how to live” lansat anul trecut.

Baietii lucreaza la acest material de aproape 2 ani si ma bucur ca in sfarsit voi avea ocazia sa il ascult.

Pentru cei ce poate nu stiu, Fameless inseamna Tiberiu Albu (castigatorul Vocea Romaniei in 2014) – voce, Mihai “Angus” Vasile – chitara, Serban Georgescu – bass si Andrei Ilie – tobe.

Alaturi de ei, pe acest album au inregistrat si Dan Stesco “Polymoog” (clape), Teodora Sima si Andreea Carstea (backing vocals).

Iata si tracklist-ul albumului Fameless – Dreams without a past

  • 01 – Show Me How to Live
  • 02 – Save Myself
  • 03 – iFear
  • 04 – For the Love of God
  • 05 – The Second Round
  • 06 – Stationary Star
  • 07 – The Witness
  • 08 – Dash of Blue
  • 09 – Hypocrisy
  • 10 – Falling in

“Este un album destul de divers, iar ca parcurs, este un roller-coaster emotional, o calatorie printr-o suita de stari si sentimente. Are o esenta grunge, pastrata de directia data de piesa lansata acum mai bine de un an, “Show Me How to Live”, insa in peisajul muzical si-au facut loc, intr-un mod foarte natural si firesc pentru noi, si culori pop (“For the Love of God”), nuante progresive (“The Witness”, “Stationary Star”), chiar si o “pata” disco (“Falling in Love”). Insa, toate sunt parti din orizontul nostru muzical comun, ceea ce pastreaza finisajul unitar al discului. Speram sa va placa. Ne vedem pe 27 ianuarie, la Hard Rock Cafe!”

Din pacate voi lipsi la aceasta lansare pentru ca in aceeasi seara voi prezenta Metalhead Alternative Rock Awards, insa va recomand sa mergeti sa-i vedeti. I-am prins in ultimii ani de cateva ori pe Fameless live la Hard Rock Cafe si merita toata atentia voastra.

Printre invitatii speciali ai acestui concert se numara Tudor Chirila, Cornel Ilie, Dan Byron si Teodora Buciu (castigatoarea de anul trecut Vocea Romaniei)

Biletele se gasesc pe iabilet.ro

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.