A aparut line-up-ul de la Coachella 2017

Coachella este genul ala de festival la care e musai sa ajungi macar o data in viata. Problema e ca, asemenea lui Glastonbury sau Tomorrowland, abonamentele se vand instant si e aproape imposibil sa prinzi unul.

Asa cum se intampla din 2014 incoace, festivalul se va desfasura pe durata a doua weekend-uri, pe 15-17 aprilie 2017 si respectiv 22-24 aprilie 2017, avand acelasi line-up pentru fiecare weekend.

Iata cum se prezinta line-up-ul de anul acesta.

Arata mai mult decat atractiv si dintre cei de pe lista mi-as fi dorit sa-i (re)vad pe Radiohead, Kendrick Lamar, The xx, Lorde, Empire of the Sun, Royksopp sau pe Two Door Cinema Club. Evident si Beyonce e pe lista, mai ales ca mi-a placut extrem de mult acum sase ani cand am vazut-o la Oxegen in Irlanda.

N-am scris articolul asta pe 3 cand s-a anuntat line-up-ul pentru ca speram sa va anunt ca am prins bilete. N-a fost sa fie si s-au dat aproape instant si n-am avut noroc nici de data asta.

Poate anul viitor :D

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.